Guia del Vermut

En els últims anys, el vermut ha anat recuperant el seu antic paper com a element vertebrador de les nostres trobades socials.
El llibre tracta sobre la història del vermut, de la seva elaboració, dels tipus de vermut i de les tendències del mercat actual. A més, presenta les marques de vermut que hi ha a tot el país, aprofundint en les especificitats de cadascuna: la seva història abreujada i la nota de cata que inclou una anàlisi visual, de l’aroma i el sabor. Una fitxa breu indica a més el tipus de vermut, la varietat de raïm, la seva graduació alcohòlica i el preu aproximat.
El libre també explica com preparar el nostre propi vermut casolà, còctels i consells de maridatge, junt amb un receptari de cuina a partir d’aquesta beguda. També es dedica un capítol a recomanar vermuteries representatives a tot Espanya. I inclou a més cupons descompte per a la seva degustacions en alguns d’aquests establiments.
Pròleg de Carme Ruscalleda.

L'autora
Ester Bachs Romaguera és màster en Comunicació Empresarial i posseeix l'Advanced - Wine and Spirit Educations Trust (WSET). La seva trajectòria professional es centra en la direcció de departaments de comunicació i de màrqueting estratègic. El 2013 crea la seva pròpia consultora per al sector vinícola (Fermentingideas.com) i és nomenada Ambassdor de la International Wine Challenge (IWC), a més de Jove Confrare de Mèrit per la Confraria del Cava de Sant Sandurní d'Anoia. El 2015 dirigeix ​​el concurs de vermuts Premis Vinari dels Vermuts Catalans. Col·labora com a periodista en diversos mitjans de comunicació del sector i és jutge en concursos de tast internacionals.

Fitxa tècnica
Data de publicació: 2015.10.14
146 pàgines
Idioma: Castellà
ISBN: 978-84-08-14528-8
Codi: 10128157
Format: 13 x 19,3 cm.
Presentació: Rústica amb solapes
Col·lecció: Las claves para entender...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada