Barcelona Wine

El nou llibre de Lluís Tolosa, en 4 idiomes, mostra les millors opcions per disfrutar del turisme entorn el vi a la província de Barcelona
"Enjoy Wine Tourism in the city" és el subtítol que Lluís Tolosa, sociòleg i escriptor, ha escollit perquè tant el públic autòcton com l'estranger gaudeixin de les millors propostes turístiques al voltant del vi a Barcelona. 
El llibre proposa 50 visites, tant a la mateixa ciutat com a la seva conurbació, arribant així a cellers de les denominacions d'origen Alella, Pla de Bages, Cava i Penedès. Una acurada i minuciosa tria de cellers, locals, botigues, museus i jaciments arqueològics, en anglès, francès, català i castellà, el converteixen en un llibre imprescindible tant pels turistes com pels catalans. Catedrals del vi, patrimoni arquitectònic, museus, botigues modernes, allotjaments entre vinyes, petits cellers artesanals, grans bodegues tecnològiques... 50 propostes per gaudir de la nostra cultura vinícola mil·lenària.
El llibre ja es troba al mercat i el podeu comprar a un preu de 19 euros.
L'autor
Lluís Tolosa (Barcelona, 1968)
Sociòleg, escriptor i editor. Especialitzat en la divulgació de la cultura del vi, ha publicat un centenar d’articles i més d'una dotzena de llibres sobre vins i enoturisme, premiats a Paris, Frankfurt i Pequin. Conferenciant i col·laborador habitual de la revista Wine in China, ha rebut la Medalla d’Or a la comunicació vinícola del Foro Europa. Darrerament ha publicat 100 vins catalans que has de conèixer, la Guia d’Enoturisme de l’Empordà, la Guia d’Enoturisme del Pla de Bages, la Guia de la DOP Alella i La garnatxa de l'Empordà i altres vins dolços (obra col·lectiva).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada