Més enllà del vi_ DO Conca de Barberà

Un viatge a través de la Denominació d’Origen Conca de Barberà
Un llibre sobre la Denominació d’Origen Conca de Barberà centrant-se amb els cellers que la conformen com a principals protagonistes.
El llibre ha estat editat per MedForLife Communication encapçalada per Sebastiano Alba i Eduardo Soler. Després de l'èxit de "Mes enllà del vi_ DOQ Priorat" els autors tornen a provar sort amb el mateix format.
En aquest segon volum de la col·lecció “Més enllà del vi_ Conca de Barberà” un es pot endinsar en un el territori vitivinícola de la Conca de Barberà, segon els autors “potser no tan mediàtic com d’altres però ple de valors humans, paisatges, història i tradició.” “Les vinyes de la DO Conca de Barberà emocionen i transmeten història, tradició i joventut amb una clara posta en valor del model cooperatiu i el paper clau del Viver de Celleristes”
Mitjançant les visions personals dels seus principals protagonistes (els cellers, les cooperatives, el Monestir de Poblet) pinten un territori lluminós que va ser capaç de crear i mantenir viu un dels monestirs cistercencs més prestigiosos de la cristiandat, convertit actualment en una icona de gestió sostenible i responsable. També s’explica com a Conca de Barberà es va crear el primer celler cooperatiu de l’Estat Espanyol, iniciant la revolució social i econòmica d’aquest moviment i que ha transformat aquesta potència històrica en innovació mitjançant la iniciativa excel·lent del Viver de Celleristes de Barberà de la Conca, tot mantenint viu el sentit de la tradició i l’autenticitat amb la promoció de la singular varietat del trepat. Com s’explica al llibre “un territori vitivinícola amb passat esplendorós i un futur prometedor perquè té la fortalesa d’un present amb esperit i frescor.”   
Aquest nou llibre es ja es pot adquirir a diferents llibreries i als propis cellers de la Denominació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada