El Penedès. Terra de sensacions

El Penedès. Terra de sensacions
Barbara Schwarzwälder i Blai Carda Torné
Edicions Vinificades
El Penedès és petit, però és ple de sorpreses. És una regió polifacètica, tot i que es conegui sobretot pels vins i caves. Diuen que és al rovell de l’ou per la seva situació estratègica en el triangle d’or que uneix tres elements: el mar, el camp i la proximitat d’una gran ciutat com Barcelona. La fama del Penedès és d’abast mundial: els seus vins i caves reguen menjars de reis, de totes les famílies de la península Ibèrica i en tots els continents. Poc se sap, però, del territori, la seva cultura i la seva gent.
El Penedès. Terra de sensacions aglutina fotografies i relats sobre les seves històries i història, sobre personatges i persones, tradicions i receptes que conformen la seva identitat. Aquest llibre recorda la història, repassa l’actualitat i aborda també, òbviament, el vast món del vi i el cava.
El llibre està estructurat en 6 capítols i es pot trobar en dues versions, català/anglès i castellà/alemany
01. Senyors de la guerra, sarraïns i camperols, ens transporta a les històries fascinants succeïdes a la turbulenta edat mitjana, en temps de l’imperi de Carlemany.
02.  Entre raïm, entre copes ens parla del món del vi element que ha modelat la identitat del Penedès i en segueixen marcant l‘actualitat.
03.  Amb El Cava i el modernisme expliquem com va arribar la petita gran revolució de l’escumós català, que va canviar la vida local i els hàbits a tot el país.
04.  El Penedès i el mar ens permet descubrir una costa singular.
05. Viure al Penedès: un ritme propi. La vida quotidiana, els castellers i altres artistes, festes i alegries, històries de la història.
06.  Menjar, beure, gaudir. La importància de la gastronomia en la vida del Penedès, amb algunes de les millors receptes típiques i els seus productes.
El llibre també conté llistats de tots els cellers del Penedès i una petita guia d’allotjaments i restaurants així com algunes adreces d’interès.
Amb uns texts curts, amens i en un to proper i amb unes fotografies espectaculars es el regal perfecte per a clients, distribuïdors i un record ideal per els que ens visiten.
Detalls tècnics:
208 pàgines a tot color.  29 cm d’alçada x 25 cm d’amplada.  Edició en tapa dura i sobrecobertes.
Els autors
Barbara Schwarzwälder
Barbara Schwarzwälder, nascuda a Barcelona, és autora i periodista independent formada a la UAB i a Alemanya. Reportera des dels seus inicis professionals, ha estat corresponsal per a diversos mitjans alemanys. Barbara Schwarzwälder ha escrit llibres de viatge sobre Barcelona i L’Havana per a una editorial alemanya. Apart dels projectes de llibres, l’autora té una productora amb la qual produeix vídeos i reportatges i cobreix temes majoritàriament a Espanya per a diversos mitjans, sobretot alemanys. La productora es dedica també a la comunicació empresarial i institucional per a, entre d’altres, la Unió Europea. Des del 2012, Barbara Schwarzwälder viu a Berlín. Contacte: barbara@cmproduction.eu
Blai Carda Torné
Amb uns inicis de formació autodidacte, del 89 al 91 cursa estudis de fotografia a IDEP amb professors com ara Manolo Laguillo, Humberto Rivas, Joan Fontcuberta, Manel Ubeda…  Desprès del començament en la fotografia creativa el 1993 Blai Carda obre el seu primer estudi de fotografia. Actualment compagina el seu treball personal amb la feina de fotògraf professional, dirigint i coordinant l’equip de Global Image Projects com a director de projectes, empresa que va co-fundar el 2004. Al llarg de la seva trajectòria, Blai Carda Torné ha exposat a diverses galeries i ha impartit cursos i conferències sobre fotografia. Viu i treballa a Sant Sadurní d’Anoia fet que l’hi ha permes documentat durant més d’una dècada el vast món del vi i el cava. Contacte: blai@blaicarda.com, www.globalimage.cat, www.blaicarda.com
Compra el llibre: Online shop
Si estas interessat en adquirir el llibre el pots trobar a les llibreries del Penedès o ve el pots comprar aqui.
El preu de venda al públic es de 39 € IVA inclòs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada